Денс клуб Паша“ във Варна отваря врати с грандиозно шоу „

Най-новият и модерен денс клуб „Паша” във Варна ще открие врати с грандиозно парти в петък 29 юни от 00:00 часа. Специални гости ще са звездите на Мюзик Айдъл: Тео, Преслава, Пламен, Деница, Красимира и победителката в шоуто – Невена, които ще изнесат 60 минутна фиеста.

За клубния звук ще се погрижат култовите DJ MC Argo от клуб Ескейп – София, DJ Light от клуб Exit – София, DJ Jordan от клуб Мания – Слънчев бряг и DJ Tеam Extreme от клуб Ла Пиовра, Приморско.

За интериора в клуба с капацитет 1000 души и плюс, който се намира в Морската градина на морската ни столица се е погрижил професионален дизайнер, но детайлите още се пазят в тайна.

В голямата първа нощ на денс клуба героите от Мюзик Айдъл ще взривят публиката с хитови парчета. Невена ще изпее “The Voice Within” на Кристина Агилера – парчето, с което младата дама спечели симпатиите на всички на големия финал на ТВ шоуто. Първият български мюзик айдъл е подготвил още парчета на Елена Папаризу и Шакира.

Пламен ще изпълни танцувалния химн на Рик Астли от 80-те „Never Gonna Give You Up”, Деница ще нажежи атмосферата с изпълнения на песни на Шакира и Нели Фуртадо, Теодор ще изпее „Angels” на Роби Уилямс, Преслава ще изпълни „I’m So Excited” (Pointed Sisters), а Краси – „Respect” на Арета Франклин. И това, разбира се, не е всичко. Айдълите ще направят и няколко шеметни дуета. Така Тео и Краси ще се превъплатят в Джон Траволта и Оливия Нютън Джон за песента „You Are The One (That I Want)” от класическия филм Брилянтин, а Пламен и Деница ще изпълнят нежното парче на Енрике Иглесиас и Уитни Хюстън „Could I Have This Kiss Forever”.

Сподели в: