Денис Димитрова: Животът ми е сбъдната мечта

Денис Димитрова е сред най-титулованите български модели. Едва на 16 години, младото момиче вече може да се похвали с десет корони от конкурси за красота. Наскоро Денис кандидатства за Рекорд на Гинес като носителка на най-много корони за красота в нейната възрастова група.  

Как се справя с тежестта на толкова много корони една малка Мис, разбрахме от самата Денис в това интервю за Kafene.bg.

Престижно ли е да си модел в България?
Разбира се, въпреки всичко, което се говори за моделите като леки жени, ако едно момиче не иска да прави нещо, то просто не го прави. В България професията модел се развива повече като хоби, трябва да имаш много силна психика, за да я направиш своя професия.

Била сте на много престижни конкурси по света. Имало ли е по-различно отношение, защото сте българка?Напротив, всички са били много мили с мен. Винаги са се грижели за комфорта на участничките до една. Все пак ни се носи слава по света,че българките сме едни от на -красивите жени в света.

Как прекарва деня си една Мис?

Ставам по обяд, ако нямам работа. Ако имам да уча, сядам първо да уча, защото в момента образованието ми е най-важно, ходя на СПА процедури, защото са много важни за всяка една млада дама. Много обичам да се забавлявам с най-близките ми хора, да излизаме на различни места.

Сбъдната мечта ли е това, че сте една от най-награждаваните българки в конкурси за красота?
Да, разбира се. За момента аз съм една от най-титулованите миски у нас и съм много горда с това. Горда съм със себе си че съм стигнала до тук, но не ми беше никак лесно. Тези 10 корони съм ги изживяла. Напрежение, диети, средства, подготовка, това са месеци преди един конкурс, които не минават никак лесно, но пък след това съм горда от себе си и от постигнатото.

Коя от наградите, които сте получила, ви е най-скъпа?
Всичките са ми много ценни. Имам прекрасни спомени от всеки един конкурс и всяка една получена титла. Когато спечелих последната си титла преди няколко месеца плаках от щастие.
 
Помага ли това, че сте красива жена?
Помага ми рядко. Когато хората видят красива жена си казват: "А, тази е празноглава, нищо не може да свърши както трябва", a не е така. Една красива жена трябва да е и много умна и да знае как да омайва хората освен с красота, и с интелект.

Сподели в: