Декларация за преследване на успеха

От днес Nescafe Gold започва акция срещу някои от най- разпространените човешки пороци, в името на успеха. Завист, суета, егоизъм и омраза са четирите основни отрицателни качества, срещу които ще се изправят “златните” куриери на “Кафето на успеха”.

Акцията ще се проведе на територията на София в големите търговски центрове, офис сгради и банки. Пред асансьорите на посочените сгради ще бъде монтиран пътепоказател, който да ориентира посетителите за вярната посока на успеха. В случай, че те изберат правилния път, ще получат писмо, запечатано с восъчен печат и бурканче златна селекция от най-доброто в класа си кафе. Естествено всеки един, тръгнал към успеха, ще трябва да направи нещо в замяна, но в този случай, за себе си. А именно, да декларира писмено пред представителите на известната марка и пред себе си своите цели и желания и да се ангажира с тяхното реализиране, въздържайки се от “падане духом, отчаяние и обикновен мързел”.

Акцията е провокирана от желанието на марката да помогне на почитателите си да дефинират за себе си своите стъпки към успеха и да ги преследват безотказно. “Декларацията на успеха” ще припомня на всеки един, който я е попълнил, вкуса на успеха или насладата от постигнатите желания.

Сподели в: