"Декамерон" на театър "Българска армия" С „Икар 2013” и „Златен Кукерикон”

Декамерон” на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” само за няколко дни се сдоби с две от най-престижните награди присъждани от театралната гилдия.

Спектакълът на Диана Добрева, създаден по 6 от новелите на Бокачо, очевидно провокира и вдъхнови актьорски изпълнения, които се съревноваваха достойно и се наложиха, като победители.

На 27 март САБ присъди „Икар 2013” на Анастасия Ингилизова за ролята на Перонела в „Декамерон” по Бокачо, реж. Диана Добрева, на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!

На 7 април по случай 56-годишнина на Сатиричния театър и в памет на Георги Калоянчев бяха връчени първите награди за постижения в сатиричния и комедийния жанр „Златен Кукeрикон”.

Наградата „Златен Кукeрикон” за най-добра женска роля, отново беше присъдена за изпълнението на ролята на Перонела в „Декамерон”, а Анастасия Ингилизова се записа, като първата носителка на приза в историята на наградите.

Зрителите, приятелите и почитателите на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще имат възможност лично да преценят основанието на връчените награди на Анастасия Ингилизова, а също – да се забавляват, любуват, въодушевяват и смеят през сълзи на изпълнението на звездите участници в невероятната комедия „Декамерон” – Ангел Генов, Антоанета Добрева – Нети, Веселин Анчев, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Екатерина Стоянова, Иван Радоев, Борислава Костадинова (гост), Милен Миланов, Мирослав Косев, Радина Кърджилова, Мимоза Базова, Стефка Янорова и Тигран Торосян – на 12 април и 10 май.

Не пропускайте това неповторимо преживяване от невъздържан смях, възторг и забавление!

Подарете си „Декамерон” на 12 април и 10 май в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!

Подарете билет за „Декамерон” на приятелите си или доведете колегите си!

Отличената с двете най-престижни награди – Анастасия Ингилизова и актьорите от трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” Ви очакват в „Декамерон”.

Сподели в: