Дейвид Вендета & Мика откриват диджей партитата в денс клуб Синърс““

Култовите диджей партита в денс център „Син Сити” през 2008г. стартират с участието на световноизвестния корифей на електронната музика Дейвид Вендета и нашумелия виртуоз на цигулката Мика. Те ще бъдат специални гости на денс клуб „Синърс” на 16 януари (сряда).

Съвместните им проекти са изключително атрактивни най-вече заради живото изпълнение на електрическа цигулка, нетипично за електронния жанр. Тандемът между двамата музиканти става все по-популярен, а хитовото им парче “Unidos Para la Musica” оглавява най-престижните класации за електронна музика в цял свят.

Дейвид Вендета е роден във Франция и започва активната си музикална кариера през 2002 г. като диджей в някои от най-модерните клубове на Париж. Талантът и ентусиазмът му не остават незабелязани и привличат вниманието на световноизвестния продуцент и диджей Роджър Санчес. Той предлага на Дейвид да направи няколко ремикса на негови парчета и остава изключително доволен от резултата. Парчето, което е преломно в кариерата на Дейвид Вендета и го изстрелва на върха на най-престижните класации е хитът “Love To LoveYou Baby”. Парчето е базирано на едноименния хит на соул иконата Дона Самър, взривява дискотеките и е прието с изключителен ентусиазъм от денс феновете в цяла Европа.

Дейвид работи с мегазвезди като Давид Гета, Майкъл Грей и Курд Маверик. През 2007г. е номиниран за диджей на годината на престижните награди на NRJ MUSIC. Дейвид Вендета е канен на участия в най-модерните клубове по цял свят – Ибиса, Ню Йорк, Москва, Барселона, Богота, Копенхаген, Монако, Тунис, Йоханесбург, Маями, Берлин и много други.

Входът в деня на електронното парти ще бъде 10лв., като билетите  могат да бъдат закупени и предварително на цена 7лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в сградата на Денс Център „Син Сити”! Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, която важи и в деня на събитието до 22:00ч.

Сподели в: