Дейвид Вендета и Мика идват у нас през януари

Дейвид Вендета и Мика отново идват в България. Популярният тандем в електронната музика ще гостува на 15 януари 2009 г. в столичния клуб "Eскейп". Началото на купона е в 23 часа.

Продажбата на билети започва от утре. Цените са 15 лева – на предварителна продажба и 25 лева – в деня на партито. Mогат да бъдат закупени от Билетен център на НДК, онлайн на адрес www.ticketpro.bg, касите на Тикетпро България и неговите партньори, както и в магазините Вижън, Евро-български културен център, Булскай травъл, УТА, Тур фор фън (София), Саунд Гардън (Бургас), Мюзик център (Пловдив), Млад техник (Сливен), Медуза (Велико Търново)

След успешното първо гостуване на Дейвид Вендета и Мика в началото на тази година звездният тандем отново пристига у нас, за да разтърси своите фенове с едно уникално шоу. Съвместните проекти на Дейвид Вендета и Мика са изключително атрактивни най-вече заради живото изпълнение на електрическа цигулка, нетипично за електронния жанр. Тандемът между двамата музиканти става все по-популярен, а хитовото им парче “Unidos Para la Musica” оглавява най-престижните класации за електронна музика в цял свят. Като специален гост на партито в клуб "Ескейп” се очаква да се присъедини и певецът Акрам, с когото Вендета реализира едни от най-големите си хитове – “Unidos Para la Musica” и “Take Me Higher”.

Дейвид Вендета е роден във Франция и започва активната си музикална кариера през 2002 г. като диджей в едни от най-модерните клубове на Париж. Талантът и ентусиазмът му не остават незабелязани и привличат вниманието на световноизвестния продуцент и диджей Роджър Санчес. Той му предлага да направи няколко ремикса на негови парчета и остава изключително доволен от резултата. Парчето, което е преломно в кариерата на Дейвид Вендета и го изстрелва на върха на най-престижните класации, е хитът “Love To LoveYou Baby”. To е базирано на едноименния хит на соул иконата Дона Самър, взривява дискотеките и е прието с изключителен ентусиазъм от денс феновете в цяла Европа.

Дейвид работи с мегазвезди като Давид Гета, Майкъл Грей и Курд Маверик. През 2007 г. е номиниран за диджей на годината на престижните награди на NRJ MUSIC. Дейвид Вендета е и чест гост на най-модерните клубове по цял свят – в Ибиса, Ню Йорк, Москва, Барселона, Богота, Копенхаген, Монако, Тунис, Йоханесбург, Маями, Берлин и много други.

Мика
– едва навършил 13-годишна възраст, започва своите изяви с любимия си инструмент – цигулката. По-късно, докато следва в университета, той експериментира, като свири в популярни нощни клубове из цяла Америка. Талантът му не остава незабелязан и постепенно Мика се превръща в един от най-търсените музиканти. Той е първият цигулар в света, който е ексклузивен резидент на най-известния клуб в Ибиза – Amnesia. Участва в проекти съвместно с едни от най-големите имена на електронната музика, сред които са небезизвестните Мауро Пикото, Роби Ривера, Армин Ван Бурен и много други. С годините диапазонът на музикалните му експерименти се разширява непрекъснато – от хаус, през електро, мининал, дръм енд бейс, техно до госпел и джаз.

Мика е един от най-известните и уважавани цигулари в целия свят. Участията му в стотици клубове навсякъде по света го отличават от другите музиканти – Америка, Испания, Холандия, Франция, Италия, Германия, Англия, Канада, Мароко, Египет, Дубай и Тунис са само част от дестинациите на звездния цигулар.

Сподели в: