Деветите музикални награди на телевизия ММ

Дългоочакваната церемония по връчване на Деветите Годишни Mузикални награди на Телевизия ММ ще се състои на 26 юни 2007 г. в Народен театър “Иван Вазов”. Напрежението около музикалното събитие у нас и по света расте и само най-добрите ще останат и чуят на живо победителите. Телевизията обяви първоначално връчването на наградите за 11 юни 2007 г. Американският президент веднага прояви интерес, но поради мерките за сигурност, всички други ще видят церемонията на 26 юни 2007 г. В хода на подготовката един от чуждестранните гости Leo The Lion постъпи кавалерски и отстъпи високата чест да блесне на шоуто в Народния театър на Lisa Maffiа. И така чуждестранните гости на тазгодишната церемония ще бъдат британските звезди Lisa Maffia и Mozez и атрактивните гости от Румъния – Sistem. Те ще се качат на сцената заедно с българските изпълнители: Angel Sky, D_2, Gravity Co., ЛиЛана, Остава, Петя Павлова, Сантра и Кристо. Всички ще пеят на живо специално за феновете на ММ и Vivatel.

Тъй като Народният театър не може да побере всички желаещи, любителите на купона и ММузиката, ще се насладят на грандиозното шоу на живо пред Народния театър, където на големия екран ще се излъчва церемонията. Купонът там започва още в 19.00 часа, и за всички са приготвени много изненади.

В допълнение, ММ ще зарадва 50 фена, които ще могат да гледат престижната церемония заедно с ноММинираните и гостите. Измежду гласувалите за чуждестранен видеоклип, 40 щастливци ще бъдат сред гостите. Други 40 пък ще бъдат зарадвани с подаръци от Vivatel. Гласуването тече и в момента и ще продължи до 20 юни включително на специалния сайт – www.nagrdaite.mmtv.bg. Щастливците ще бъдат обявени на живо на 21 юни, четвъртък, в предаването „Interactive”, в 17.00 ч. Измежду всички пък, гласували чрез SMS за „Най-добър зрителски хит”, ще бъдат изтеглени още 10 специални покани, които освен достъп до залата, ще имат и осигурена среща със звездите веднага след церемонията. Гласуването ще продължи до 20 юни включително, а късметлиите ще станат ясни на 21 юни, четвъртък, в предаването „ИскаММ”, в 14.00 ч.

Продуцент на Деветите Музикални Награди на Телевизия ММ е Ричард Хърши, специалист с 35-годишен опит в създаването на различни видове телевизионни програми и шоу предавания като Pop Idol, Big Brother, Xtra-Factor и много други. Режисьор на спектакъла е Димитър Коцев-Шошо.

Онези, които предпочитат домашния уют пред телевизира, ще могат да гледат предаването на живо от 20.00 ч. по ММ, bTV и М2. А за най-напредналите в технологиите и тези, които не са в България, церемонията ще се излъчва и онлайн на сайта на ММ – www.mmtv.bg и Телевизия ММ и Vivatel обещават, че със сигурност за това събитие дълго ще се говори от всички.

Сподели в: