Дебютният солов сингъл на Нора с радио премиера днес

След дуетното си парче с Графа „Именно Ти”, финалистката от втория сезон на най-успешното музикално риалити Мюзик Айдъл Нора записа и своя дебютен солов сингъл.

Песента, е авторска за младата звезда. Нора е автор на текста на “It’s Not Right” – заразно аренби с китарни рифове и характерни вокали. Музиката на песента е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с Алегро, Васко Василев и солистите на Ковънт Гарднър, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Модерният аранжимент е дело на Жоро Янев.

“It’s Not Right” беше селектирано от специална комисия за полуфинала на конкурса Евровизия и ще бъде представено премиерно на живо на 24 януари.

Съвсем скоро ще бъде снимано и видео към парчето, а за режисьор е поканен Васил Стефанов („Герой на Тома, „Baby” на Остава, „Чуваш ли ме” на Графа и Мария Илиева).

Нора за “It’s Not Right”:
„Идеята е леко бунтарска – че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, в който го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на Евровизия, а и всички останали.”

Снимка: Eлена Спасова за Вирджиния Рекърдс

Сподели в: