Дебютен роман на Виолета Драганова

Една невероятна история ще се появи на книжния пазар на 17 юни 2008 г. "Насаме с Истината" е роман на Виолета Драганова. Известна от телевизионния екран, Виолета отново ни изненадва. Този път ни кани  да загасим телевизора и да отворим книга.

Истината – купувана, продавана, заплашвана, търсена, скрита… Колко лица има? И какво, ако останете насаме с истината?

Приказка за възрастни, екшън на човешката психология, психологически трилър, фантазия в реалността и реалност във фантазията. Една история, която може да се случи тук и навсякъде другаде с всеки от нас. Романът ще ви отведе там, където само вие можете да стигнете.

Виолета Драганова запазва почерка на телевизионен журналист. Умението да вижда всеки текст и мисъл в картини й помага да създаде невероятна образност във всеки детайл и страниците сякаш се превръщат в кинолента.

Виолета Драганова е завършила българска филология в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски” и предстои да се дипломира с магистърска степен – специалност електронни медии в СУ "Св. Климент Охридски”. Застава пред камерата, когато е на  деветнайсет години, а първата си книга прочита още преди да влезе в класната стая. Дали е оставала "Насаме с Истината”? Можете да я попитате сами.

Премиерата на първия й роман "Насаме с Истината” ще бъде в София  на 17 юни, вторник, от 19:00 часа в галерия " Кръг +” на ул. „Будапеща” №5.

Издател – ИК"Сиела".
Корична цена – 10 лева.

Сподели в: