Двоен базар за влюбени в София

Български творци канят на двоен базар за влюбени. Майсторите на ръчното творчество ще гостуват в известни столични арт точки. Двойният арт базар е посветен на 14 февруари – празникът на виното и влюбените. Организатори са творците, обединени около онлайн проекта „6 на екс“. 

Първата арт точка за среща с българското изкуство е на 11 февруари в Bio Cafetto на ул. Лавеле 19. В края на работния ден, почитателите на здравословния живот ще могат да съчетаят любовта си към биовиното и домашните вкусотии с подкрепата за българските творци.

На 12 февруари, броени часове преди празника, в Арт хостела на ул. Ангел Кънчев 21 А ще се проведе вторият арт базар.

И двете събития започват точно в 16 часа и ще продължат до 20.30 ч. в компанията на хубава музика, вино и други изкушения за въображението и небцето.

Всички автори ще покажат най-доброто от своите работилници – стилни бижута от седеф, минерали, смола, дърво, полимерна глина, полускъпоценни камъни, екологични хартиени съдове, плетива, дрешки за книги, вълшебства на една кука, плетени и рисувани екочанти, различни произведения, създадени чрез квилинг и декупаж.  

Всички гости на базарите ще могат да се включат в двете специални томболи. По традиция за учениците и студентите има подготвени отстъпки.

Елате и подкрепете българските творци – нека съхраним талантливите майстори!
   
Входът е свободен!

Сподели в: