Две от най-големите имена в хаус музиката гостуват в София

Две от най-големите имена в хаус музиката, които са познати на клабърите у нас, но досега не са свирили заедно, ще гостуват в София. На 26 септември 2008 г. в Yalta club за първи път рамо до рамо ще свирят японският хаус маестро Satoshi Tomiie и звездата на Global Underground Dave Seaman. Доказали се поотделно зад пулта в клуба, двамата ди джеи планират да опустошат феновете си с уникален маратонски сет.

Satoshi Tomiie
е най-успелият японски хаус продуцент, който с присъщите за сънародниците си упоритост и старание в детайлите е сред най-уважаваните ди джеи и продуценти по цял свят. Той е част от лейбъла Def Mix заедно с David Morales и Frankie Knuckels, а като продуцент албумът му "Full Lick" е всепризната класика за стила.

Англичанинът Dave Seaman е една от звездите на суперлейбъла Global Underground, но освен това е уважаван продуцент и под името Brothers In Rhythm заедно със Steve Anderson е ремиксирал Pet Shop Boys и Kylie Minogue. Сред другите му постижения са уникални миксове за серията на Renaissance, а наред с ди-джействането Dave Seaman е един от редакторите на списанието за електронна музика "Mixmag".

Сподели в: