Две нови детски книги от поредицата "Дора Изследователката"

На 26 август в книжарниците излизат поредните две книжки от сензационната детска поредица „Дора Изследователката“!

„Дора и нейната книжка за добри обноски“ предлага на децата поучително приключение със сърдития стар Трол! Той иска да се извини на своя приятел, Мишока, а не знае как. На помощ идва Дора и нейната безценна книжка!

В „Раницата на Дора“ (24 стр., цена: 4.50 лв.) находчивото момиченце трябва да стигне до библиотеката навреме, за да върне книжките си. Помага й нейната раничка, а Картата указва най-прекия път до целта!

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ се увенчава с изключителен успех първо в Северна Америка, печели шест номинации и една награда „Еми“, а днес Дора (и нейният фантастичен антураж) владее сърцата на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света. Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. Всички те са чудесно илюстрирани и предлагат на малчуганите възможности за четене на няколко различни нива.

Страници: 24
Цена: 4.50 лв.
Издателство: Колибри

Дора Изследователката“: „Дора и нейната книжка за добри обноски
Много е важно да усвоиш добри маниери! Присъединете се към Дора и Ботичко! Те ще помогнат на сърдития стар Трол да се извини на своя приятел Мишока! Научете всичко за добрите обноски заедно с нашите герои.

„Дора Изследователката“: „Раницата на Дора
Дора обича Раницата си. Вътре има всичко, от което се нуждае. Тръгнете с Дора и приятелите ѝ, които се опитват да отидат в библиотеката, преди да я затворят, за да може Дора да върне навреме книгите си. Ще помогне ли Раницата? Ще разберете от това вълнуващо приключение.

Проектът
Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години.
Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Книжките са ефектно илюстрирани, стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Сподели в: