Две метъл банди правят купон довечера

Първият сезон на “The Club” завършва с много рок.

Тази вечер на сцената ще се изявят две от най-добрите млади метъл банди в България – New Disease (София) и Angerpoint (Хасково). Първите са водени от едно от най-здравите нови гърла – Сашо и тежката музика, която правят, съответства на физическия им облик и сценичното им поведение. От друга страна хасковлии, представители на нова вълна в БГ метъла, са предвождани от не по-малко як вокал – в лицето на Боян, и в момента записват своя първи албум, който се очаква да излезе през октомври.

Събота е запазена за любимите на всички рок-експериментатори от Panican Whyasker, водени от една от вокалните емблеми на България – Нуфри. Бандата ще представи всичките си познати парчета.

В неделя в клуба ще има благотворителен концерт заедно с хард-кор тупалки, раздавани от O.H., Death Squad, Avril In Blood, Unreal. Бандите се надяват публиката да ги подкрепи в начинанието им за съберат средства в помощ на децата, чийто апартамент на ул. "Цар Самуил" в София изгоря на 2 май, а родителите им загинаха. Концертът ще започне към 19:00 часа,за да могат да влязат всички под 18 години, а и заради по-късно започващия финал на Европейското първенство по футбол.

Сподели в: