Два часа и половина музика ще ни поднесе Дзукеро

Поне два часа и половина ще продължи концертът на супер звездата Дзукеро в София, който пристига на 4 май по покана на Жокер медиа. Турнето на певеца е в подкрепа на албума му  “All The Best”, издаден у нас от Вирджиния Рекърдс / Universal Music Group. В него освен най-известните му хитове са включени и няколко нови, неиздавани досега парчета, както и кавъри на суперхитовете „You Are So Beautiful”, “Wonderful Life” и “I Won’t Let You Down”.

Освен за шеметен спектакъл в зала 1 на НДК той пристига, за да бъде и първата световна звезда, която ще разкрие тайните на петолинието пред младите таланти в Music Idol 2. Финалистите от шоуто на bTV ще се срещнат лично с Дзукеро, който в специален Master Class ще им даде истински музикален урок, както и напътствия за това какво е необходимо да притежава един млад талант, за да се превърне в международна звезда.

Специално за предстоящото си световно турне, част от което е и София, италианецът с шапката е спретнал нова, уникална визия за сцената, светлинно шоу, както и невероятен бенд – задължителни за звезда от негoвата величина.

Известен със своя перфекционизъм, още преди да е тръгнал, Дзукеро вече вдигна предстартово летвата на спектакъла, като избра да се довери само на музиканти от световна класа. Освен звездата на Дзукеро, ключова фигура в спектакъла на 4 май в НДК ще бъде и David Sancious на клавирите. Той е човекът, в чиято сянка се крие съвършенството и успеха на звезди като  Peter Gabriel, Santana, Sting, Eric Clapton, а в настоящия момент е и титуляр в групата на Брус Спрингстийн – Springsteen’s E-Street Band. Знаменитият музикант ще поведе след себе си китарата на Kat Dyson, който пък е сред основните китаристи на Prince. Специално за “All The Best World Tour 08”, освен със световните си хитове, Дзукеро  е намислил да отвее публиката и с отлична брас секция, с почетни места в нея за James Thompson (флейта, саксофон), Massimo Greco (тромпет, флигорна) и Beppe Caruso (тромбон, цубтромбон).

През 2002 Дзукеро изправи на крака хиляди фенове в България, дошли да го чуят на живо, които още помнят уникалното шоу, на което бяха свидетели. С милиони продадени копия зад гърба си, престижни музикални награди и много сингли, оглавили световните музикални класации, Дзукеро е готов за следващия си удар на 4 май в София.

Билети за спектакъла с италиански привкус все още можете да намерите в Билетен център НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената е от 20 до 80 лв.

Сподели в: