Два месеца до концертът на Дженифър Лопес в България на 18 ноември

Само два месеца остават до първия концерт на Дженифър Лопес в България! Звездата ще стъпи на родната сцена на 18 ноември от 20:00 часа в Арена Армеец София като част от световното й турне „Dance Again”.

И докато българските фенове тръпнат в очакване да видят любимката си, Дженифър им отправи специален видео поздрав.

„Здравейте, България, аз съм Дженифър Лопес! Ще се видим в София на 18-и ноември. Не го изпускайте, ще си прекараме страхотно! Целувам ви”, усмихнато казва певицата.

Дженифър Лопес е продала над 55 милиона албума в световен мащаб от дебюта си през 1999 г. насам и е участвала в множество филми първенци в бокс-офиса, включително „Свекървище” (Monster-In-Law) и „Сватбеният агент” (The Wedding Planner). През 2001 г., „Сватбеният агент” бе най-гледаният филм в САЩ, а нейният албум „Джей Ло” (J.Lo) бе номер 1 в класацията на Билборд Топ 200. Така латино красавицата стана първата жена, която има едновременно номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.

Звездата започна световното си турне „Dance Again” в Панама сити на 14 юни. На българска земя стъпва по покана на Symphonics Entertainment Group съвместно с AEG Live след концерта си в Истанбул, който бе разпродаден за седмици, което доведе до включването на извънредна втора дата. Както вече стана известно, освен с едни от най-ярките хитове на изпълнителката, турнето впечатлява и с изящна визия, за която спомагат пищните тоалети на Захир Мурад, създадени специално за Джей Ло.

Билетите за концерта в България са от 60 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Ивентим – (www.eventim.bg) и неговите партньори.

Сподели в: