Два концерта на Лили Иванова в НДК

Най-голямото име в историята на българската поп музика Лили Иванова ще изнесе два концерта в зала 1 на НДК. Единият е тази вечер от 19 часа, а другият – на 13 ноември също от 19 часа.

Тайната на феномена Лили Иванова се крие в нейния великолепен брилянтно чист глас, наситен с драматизъм в един огромен диапазон. Тя е известна на българската и чуждестранна критика като еталон за качество и професионализъм. Феноменалният успех на най-голямата звезда на българската поп музика продължава четири деситилетия, а верните й поклонници, за които тя е просто Лили, се увеличават с всяко следващо поколение.

Невероятно амбициозна, тя подчинява живота си на песента, като й служи с безкомпромисността на истински професионалист. С природната си дарба интуитивно открива емоционалната искра на всяка песен и я възпламенява по неподражаем начин.

Лили Иванова допринася за популяризирането на българската забавна музика по света и издига нейния престиж чрез многобройните международни награди, които печели. Тиражите на нейните грамофонни плочи са астрономически за малка страна като България и трудно могат да бъдат достигнати от друг изпълнител. Както трудно ще бъде достигнат и броят на концертите и чудесните й песни.

Сподели в: