Двама са малко, трима са много в кино комедията "Тед, приятелю"

Пиперлив хумор и нетрадиционно приятелство провокират Марк Уолбърг и Мила Куинс, в първия игрален филм на Сет МакФарлейн

Сет МакФарлейън, автор на популярния анимационен ситком Family Guy, дебютира на сцената на пълнометражното кино с лентата Тед, приятелю. Филмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции. От 10 август 2012 българските зрители ще могат да се запознаят с перипетиите на Джон (Марк Уолбърг) и неговия плюшен приятел Тед (с гласа на Сет МакФарлейн), които се случват в компанията на сексапилната Лори (Мила Кунис).

Тед, приятелю е история за странното съжителство между един млад мъж и неговия най-добър приятел – плюшения Тед. Тя започва преди цели 30 години, когато мечтата на осем годишния Джон става реалност и любимата му играчка оживява, за да се превърне в негов верен другар и истинска звезда в Америка.
Днес обаче, Джон е изправен пред непознато предизвикателство – да започне да живее като възрастен, който трябва да се справя с трудности, да поема отговорности, да взима решения. Задачата не е никак лесна, предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс.

Забавен, ироничен, на места дори неприличен – Тед, приятелю е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени. „Има нещо откачено в този филм, което буквално те кара да зяпнеш и да си кажеш: не мога да повярвам, че това се случва”, коментира продуцентът Скот Стабър.

Неподправеният авторски почерк на МакФарлейън се забелязва във всяка сцена от филма. Освен че е изявява като сценарист, този път той изпълнява ролята на продуцент, режисьор и глас зад кадър на една от главните роли във филма – тази на плюшения мечок Тед. Редом до живата играчка на екрана ще се появят още Джоел МакХейл, Джовани Рибизи и Патрик Уорбъртън.

Премиерата на Тед, приятелю в кината у нас е на 10 август 2012 г.

Сподели в: