Двама непознати преобръщат живота си в "Да си остане във Вегас"

Всички сме чували известния израз "каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас”. Свързваме го със смесени чувства за забранени и налудничави ситуации, невъздържани чувства и печалба на джакпот. Но ако нищо от това не си спомняте, значи не сте били там.

Какво ще стане, ако няколкото неразумни момента в Града на греха не само, че не "си останат там", а ви последват по пътя за дома и обърнат живота ви с главата надолу? Това е историята на двама непознати, много красиви и абсолютно противоположни личности.

За купонджията Джак Фулър (Аштън Кътчър) и за сдържаната продавачка Джой Мъкнайли (Камерън Диаз) шумният уикенд, който прекарват във Вегас завършва доста неясно. Нямаше да е така, ако тези двама разюздани отпускари от Ню Йорк не се бяха оженили. Брачното свидетелство им напомня всекидневно за огромната грешка, която са направили в стил Вегас. Това не само им слага примка около врата, но и като допълнение те печелят 3 милиона долара на слот машина. Всъщност Джак ги спечелва с монета на Джой на машината, на която тя е играла. Чия е печалбата всъщност?

Историятата им ги връща обратно в Манхатън и ги среща с упорития съдия Упър (Денис Милър), който отсъжда "шест месеца изпитателен срок за брака". Въпреки настояването на най-добрия приятел на Джак – Стийв (Роб Кордри), Упър отказва да анулира брака на Джак и Джой. Вместо това съдията им дава време да направят всичко възможно, за да подобрят своя импровизиран брак. Това включва съвместно съжителство, седмични консултации, както и да направят това, в което вярва Упър – да положат усилия. С други думи, съдията гарантира, че трите милиона ще се превърнат във вечна битка, от която изгода ще имат само адвокатите.

Истинският брак за Джак и Джой се превръща в реалност. Те си мислят "добре, колко трудно може да е" и приемат облога. Но това ги поставя в тестващи търпението им ситуации.    
Битката на половете не е имала съперници като Джак и Джой, да не говорим за техните съучастници, от страна на Джак – Стив Хейтър, а от страна на Джой -Тайпер(Лейк Бел), които се презират също толкова колкото Джак и Джой.
Отхвърляйки препоръките на бащата на Джак (Трийт Уилямс), шефът на Джой – Бенгър (Денис Фарина) и странната психиатърка Д-р Туитчел (Куин Латифа) съвсем скоро оформят луд екип, който още повече влудява Джак и Джой.
Ще могат ли двамата да преживеят техните шест месеца "блаженно щастие",  без да се избият помежду си? Или огнените искри, които прехвърчат между тях, ще превърнат фалшивия им брак в нещо истинско?

Накрая, това което ще се случи в „Да си остане във Вегас”, може да се окаже най-голямата изненада.

Премиерната дата на филма в България е на 16 май  2008 г.
Режисьор –  Том Вон,  редактор – Матю Фридман, продуценти – Майкъл Агилар, Шоун Леви, оператор – Матю Леонети, Арнън Милчън, костюми – Рене Ерлих Калфус, изпълнителни продуценти – Джо Карачоло, Дийн Георгарис, сценарист – Дейна Фокс, музика – Кристоф Бек, художник – Стюърт Вюрцел.                         к        

Сподели в: