Двама влюбени влизат с един билет в Театър "Българска армия"

В седмицата на влюбените Театър "Българска армия" обявява акцията си "Двама влбени, една целувка, един билет за двама". За пета поредна година срещу целувката си влюбените двойки ще получат билет за двама, който прави целувката им още по-възхитителна.

Ето 3-те постановки, които можете да гледате в промоцията. 

  • „РОМЕО И ЖУЛИЕТА”от Уилям Шекспир – 14 февруари (петък)
  • „БАНДИТСКА ОПЕРА” по Джон Гей – 12 февруари (сряда)
  • „ДЕКАМЕРОН” по Джовани Бокачо – 11 февруари (вторник)

В нощта на Свети Валентин ще се играе спектакъла „РОМЕО И ЖУЛИЕТА”. Най-страстната, най-нежната и най-трагичната любовна история, описана от Уилям Шекспир и превъплътена с актьорско вдъхновение в спектакъл, който буди копнеж…

Поканени са само двойките, които не желаят да пестят от качеството на преживяването си в нощта на Свети Валентин.  Очакват се влюбените избирали да вдъхновят нощта си с театър. Онези, които разчитат на популярната комбинация от „театър и още нещо” ще останат разочаровани. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” не произвежда нито вино, нито шоколад, а създава изкуство, за което може да гарантира.
Ако това е, което избирате посетете касата на „Раковски” 98.

На влюбените, които все пак предпочетат качественият шоколад или класното вино за 14 февруари, но не желаят да се откажат от хубавият театър – Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” предлага билет за двама за спектакъла „ДЕКАМЕРОН” по Джовани Бокачо на 11 февруари или за мюзикъла „БАНДИТСКА ОПЕРА” по Джон Гей на 12 февруари.

Ако сте готов да целунете любимият пред касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” направете го и вземете Вашия билет за двама, но само ако сте напълно сигурни, че предпочитате да гледате истински, дълбок и дяволски проникновен театър.

Сподели в: