Да преживееш Evanescence

Ако можем да определим тийнейджърските години само с една музикална група, то за много хора това ще бъде Evanescence. 

Меланхоличният, плътен и завладяващ глас на вокалистката Ейми Лий е съпровождал много от юношеските кризи на огромна част от младежите по света. Първа любов, първо разбиване на сърцето, тъга, разочарование от сблъсъка с реалността…
 
Разбира се, групата има и позитивни парчета, но без съмнение такива като Bring me to life и My immortal са ключови за цялото й творчество. Защото докосват най-тънките струни на човешката душа.
 
Ето защо е изключително удоволствие, години след сбогуването с тийнейджърството, да чуеш отново всички тези невероятни песни – и то на живо! Никога не знаеш какво ти готви съдбата и кога ще се срещнеш с някой, който е имал такова присъствие в живота ти.
 
Да, веднъж слушали Evanescence, продължаваме да ги слушаме за цял живот. За щастие, групата не спира да ни радва с нови проекти и албуми, така че да се наслаждаваме на още от техния талант.
 
А идването им в България беше едно голямо за музикалния свят събитие и това си пролича по препълнената зала „Арена Армеец“ на 11 септември и на хилядите гласове, които пееха в тъмното заедно с Ейми.
 
Прекрасно е колко много енергия струеше от вокалистката на групата и музикантите зад нея, колко щастлива беше публиката… Такива вечери остават в паметта завинаги.
 
Благодарим на Evanescence, които бяха в София по покана на Keen Acts и я разтърсиха. Очакваме ги отново с нетърпение!

Сподели в: