Да помогнем на Ненад – млад актьор по актьорско майсторство

Ненад е един прекрасен, талантлив човек в началото на творческия си и жизнен път. Преди около три месеца започва да изпитва болки в корема. Лекарите му изписват пробиотик, защото смятат, че има проблем с чревната флора, но болките продължават, после идва теорията за стомашен вирус и какво ли още не. Състоянието му се влошава и така той стига до ВМА, където му поставят диагноза: муцинозен карцином на дебелото черво, или накратко РАК. Ракът е агресивен и се развива бързо, той вече е загубил ценно време да ходи от кабинет на кабинет, докато му поставят точна диагноза.

И така, на 22 годишна възраст, започва усилена борба за живот. Той е обаятелен, чаровен, с огромна воля и сърце, жизнен, вдъхновяващ – студент е по актьорско майсторство в четвърти курс – има дарбата когато запее всички да затихнат и да се отнесат в песента.

Молим ви да ни помогнете да наберем средства за лечението му в чужбина, за да може да продължава да живее и да се раздава, както досега. Времето е малко, а парите много – вярвамe, че ако се обединим ще успеем. Очакваме предложение за лечение и молим ВСЕКИ, който има желае да помогне на Ненад да живее да отдели каквато сума може да си позволи и да го спомене с добро в мислите си. Капка по капка вир! Благодарим за подкрепата! Заедно можем!

БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА ДАРЕНИЯ:

Първа Инвестиционна Банка

FINVBGSF
НЕНАД КОСТАДИНОВ
BG57FINV91501015657582
ДАРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ
(Основание за захранване / превод)

за контакти:

Софи Шушкова
sophy.shushkova@gmail.com
0884 409 117

Христина Пенкова
hrissipenkova@gmail.com
0896 737 969

Ети Борисова
etiii_1993@abv.bg
0893 771 820
 

Сподели в: