Да помогнем на Миро от Мери бойс бенд с музика

Концерт в помощ на музиканта Мирослав Мутафчиев от групата Мери бойс бенд, се организира на 24 април 2010г.

Акага, БТР, Д2, Сигнал, група Те и Милена Славова ще участват в концерт в подкрепа на Миро, като събитието ще е в Sofia Live Club и ще започне в 19:00 часа. Идеята е по време на него да се събират пари за лечението на китариста на групата. Той е болен от левкемия и за да бъде спасен са необходими 100 000 евро.

В писмо до медиите съпругата на Миро Мери признава, че в момента прави всичко възможно, за да бъде открит sms номер, на който също да се събират пари за лечението на музиканта.

Диагнозата остра миелоидна левкемия му е била поставена през ноември 2008 година. Оттогава той е минал през шест химиотерапии, благодарение на които почти е успял да се пребори с болестта. Неотдавна обаче е получил редицив и е бил приет по спешност в клиника във Франция, където се намира сега. Там лечението на левкемията му трябва да започне отначало.

Ако искате да помогнете на Мирослав Мутафчиев, можете да го направите като си купите билет за концерта на 24 април.

Съпругата му, която е и вокалистка на "Мери Бойс Бенд", е открила и банкови сметки, на които се събират пари за лечението на Миро. Те са на името на Мария Илиева Мутафчиева.

Първа Инвестиционна Банка – BIC FINVBGSF
Клон Народен театър, ул. "Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

Сподели в: