Да опознаеш Арнолд Шварценегер от книга

Невероятната история на Арнолд Шварценегер – за да го опознаем по-добре – сега излиза сензационната му автобиография "Зов за завръщане".                                                                   

След огромния световен успех на „Зов за завръщане“,  сензационната автобиография на Арнолд Шварценегер излиза и на български език. Ексклузивен носител на правата  е издателска къща „Хермес“.

„Зов за завръщане“ е  истинска история, написана с много чувство за хумор. В нея Арнолд Шварценегер разкрива непубликувани досега факти от личния си живот, политическата и филмовата си  кариера. Той разказва за престоя си в България по време на снимките на „Непобедимите 2“ и споделя впечатленията си от нашата страна.
Публикувана в редица държави и продадена в огромен тираж,  автобиографията на Арнолд Шварценегер ще допадне несамо на любителите на бодибилдинга и феновете на киното, но и на всички , които вярват, че мечтите се сбъдват.

Вдъхновяващата история на най-успелия емигрант в света

Историята на неговия живот е уникална и той ни я споделя в тази книга.
Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче Арнолд мечтае да отиде в Америка и да стане кинозвезда.
На 21 години вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света.
На 31 години вече има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг.
На 41 години Арнолд Шварценегер е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но и обещаваща нова фигура в Републиканската партия.

36 години след пристигането си в Америка става губернатор на Калифорния – седмата по големина икономика в света.

Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс.
С Мария Шрайвър създават прекрасно семейство и отглеждат четири деца, но се разделят след скандала с негов незаконен син.

Сега той за пръв път разказва за живота си.
Той е Арнолд Шварценегер. Той ще ви разкрие своята невероятна истинска история.

Обем: 528 + 64  страници приложения                                                      
Цена: 29,95 лв.
На книжния пазар от 25 октомври.
ИК Хермес

Сподели в: