Дарко стана шейх

Дарко осъществи своята мечта да отиде на почивка в Дубай. Още на първия ден останалите гости на хотела разбрали, че зеленоокият чаровник е певец и започнали да го карат да им изпълнява различи песни. Талантлива индийка, която свирела на пиано, влязла в ролята на негова дуетна партньорка, като му акомпанирала. Една вечер гост на хотела, облечен в традиционни дрехи, поискал Дарко да изпълнил песен на Елвис Пресли, тъй като половинката му много харесвала Кралят. Дарко ги поздравил с “Always on My Mind”. На следващата сутрин изпълнителят на Ара Мюзик получил в стаята си плик, надписан с неговото име. Когато го отворил изненадата му била безкрайно голяма, защото вътре имало 1000 щатски долара и благодарствена бележка за направения поздрав.

Престоя си в Дубай Дарко прекарал в луксозния хотел “Шангри-Ла”. От апартамента си на 35-ия етаж певецът ежедневно се наслаждавал на красивата гледка на целия град – на небостъргачите, на прелестния залив, на луксозните търговски комплекси. По време на престоя си в арабското емирство Дарко разгледал най-високата сграда в света “Бурж Дубай”, която още се строи, свръх луксозния 7-звезден хотел “Бурж ал Араб”, както и музеят, представящ историята на Дубай от 1930 г. насам. Когато се разходил до втория по големина мол в света – “Mall of the Emirates”, изпълнителят на “Осъден без вина” не могъл да устои и си купил традиционни арабски дрехи. “По принцип в Саудитска Арабия носят  кърпа бяло с червено, а хората от Дубай – чисто бели. Но на мен ми харесваше повече комбинацията на червено с бяло. Затова си купих в тази разцветка. Така се превърнах в най-добрия зеленоок шейх на света.”, смее се певецът.

Дарко толкова се вдъхновил от новата си визия на шейх, че не му се искало да сваля дрехите. Той дори пристигнал облечен с арабски дрехи на аерогарата в България за изненада на всички свои близки, които го чакали. “В Дубай беше направо страхотно. Изкарах си много добре. Със сигурност пак ще отида там, когато имам възможност.”, сподели изпълнителят на “Умирам тивко” след завръщането си.

Сподели в: