Дарина Попова е българската участничка на световен конкурс за красота в Китай

18–годишната Дарина Попова от Полски Тръмбеш e победителка в Elite Model Look и бе коронясана вчера от шефката на МА “Визаж” Евгения Калканджиева. Дарина ще представи България на 25-то световно издание на конкурса в Саня, Китай, който ще се състои на на 1 ноември 2008 г.

На коронясването красавицата бе поздравена от миналогодишната победителка Боряна Златкова и Женя Желева –  “Лице на Българския моден канал”, също модели на “Визаж”.

Дарина е ново лице в агенцията. Висока е 173 см. и е с мерки 84/64/88. Макар че е начинаещ модел, вече се е снимала в списания и в два рекламни клипа.

Момичета на възраст между 14 и 24 години от над 60 държави ще вземат участие в международния финал. Днес над 250 бивши участнички в конкурса са реализирани световноизвестни професионални модели – Синди Крауфорд, Инес Састре, Линда Войтиова, Шарлот ди Калипсо и Жизел Бюндхен.

На Elite Model Look ще бъдат присъдени 15 награди под формата на двугодишен договор с Elite Group, като спечелилата първо място ще получи 150 000 долара.

Сподели в: