Гуруто на прогресив хауса Anthony Pappa се завръща в София

Пак идва петък и въпреки снега навън да ни напомня, че сме в разгара на зимата гарантирано е, че и най -суровото време не би могло да задържи столичният клъбър у дома си в тази вечер. Повечето хора в Мелбърн може и да не знаят кой е Anthony Pappa, в България обаче той едва ли има нужда от представяне. На 25 януари 2008 г. Club Escape с гордост посреща австралиеца станал световна икона на прогресив хауса

Anthony Pappa наистина е майстор в занаята си и един от най- уважаваните и почитани  DJ-и на международната сцена. Листа с постиженията на Pappa е безукорен:  само на крехката 15-годишна възраст той печели престижния DMC шампионат на Австралия и още тогава подгрява за Sasha и Digweed пред многохилядна публика в Metro-най-големият клуб в Южното полукълбо. Само четири години по-късно, чувствайки се твърде изолиран от центъра на клубния живот, той прекосява света и се мести да живее в Англия, където ознаменува 19-тата си годишнина с шампионска титла в надпревара на прочутото клубно списание Mixmag. Следват резиденции за Ministry Of Sound, Twilo, Renaissance, приятелство с Dave Seaman и първи продукции за неговият лейбъл Stress Records. Не закъсняват и миксирани компилации за Global Underground (‘NuBreed 1’) и австралийският лейбъл EQ (‘Balance 006’). Не е изненада за никого, че днес „татенцето” е твърде зает да вдъхновява танцуващите хора по целият свят  с разтърсващите си сетове.

Повече от сигурно е, че Anthony Pappa ще успее да плени отново и българската  публика, създавайки еуфорична атмосфера с мощните си бийтове. И макар да е невъзможно да предскажем селекцията му  едно е сигурно – от него можем да очакваме само съвършенство!!

Сподели в: