Група Ajabez каза „Сбогом”

Група Ajabez каза „Сбогом”, изгря Good Music Society!

На 14 октомври 2011 г., София – Ajabez завинаги слезе от сцената. Музикантите от една от най-обичаните млади български банди казаха „Сбогом” на своята публика снощи в столичния клуб MIXTAPE 5. А само минути след това се качиха отново на сцената, за да залеят изненаданата публика с безкомпромисния звук на Good Music Society – новата банда, която ще заеме мястото на Ajabez на българската рок сцена.
Над 400 души в MIXTAPE 5 и 300, гледащи на живо онлайн, изпратиха със сълзи в очите любимата си банда Ajabez и посрещнаха с овации Good Music Society – група, която определено си заслужава името. Това доказаха снощи Михаил Стефанов, Бояна Желязкова, Васил Крумов, Ангел Малешков и Стоян Петров с новите парчета на Good Music Society, изградени върху модерен рок звук и смели експерименти с различни други стилове.
„Good Music в името на новия ни проект е игра на думи – от една страна навява усещането за добра като звучене музика, но от друга много точно пресъздава нашето желание да създаваме музика, която носи добро послание и вдъхновява хората, които я слушат”, обясни Михаил Стефанов, фронтмен на новата банда. „А думата Society е избрана, защото искаме да създадем нещо много повече от обикновена рок банда – ще изграждаме глобално общество от хора, които харесват добра музика и живеят добър живот.”
От снощи е активен новият сайт на Good Music Society – http://goodmusicsociety.com, както и профилите на бандата във Facebook, Twitter и Last.fm. Съвсем скоро предстои издаване на първия сингъл на групата, придружен с видео клип.
Първият самостоятелен концерт на Good Music Society е на 27 октомври в столичния Swinging Hall.

Сподели в: