Група 032 и Любо със съвместен новогодишен проект

Заредени с празнично настроение момчетата от група “032” и Любо (екс вокал на група ТЕ), записаха песен. Тя е посветена на предстоящите празници, и по – спецялно на Нова Година.  Идеята за съвместна песен момчетата и Любо имат отдавна, но сега виждат подходящ момент за реализацията и. Това е първият проект на младата банда с друг изпълнител. Песента носи заглавието “Пожелание” и преди години бе изпята от Дони и Ася. Във версията на “032” и Любо е запазено тържественото звучене, но то е пречупено през съвременното виждане на целия екип, работил по песента. Новият аранжимент на “Пожелание” е дело на пианиста на група Д2 – Краси Тодоров, с който “032” работиха по дебютния си сингъл “Дай ми знак”. Музиката и текста са на Димитър Станчев. От днес песента ще се завърти в националния радио ефир, а тези които искат да я чуят на живо, ще могат да го направят на 22 декември 2007 г., в клуб “Backstage”, където момчетата ще представят отново клубната си програма.
Огромно е желанието на всички да се заснеме видеоклип още тази година, и ако това се случи, то може би ще бъде световен рекорд за най – бързо заснето видео.

Песента на група “032” и Любо е заглавната песен на коледен диск, който музикална компания Старс Рекърдс ще издаде до дни. В диска ще влязат някой от най – известните и популярни български и световни коледни песни на изпълнители като Дони и Момчил, вокална група Пим – Пам и Момчешки Свят.

Сподели в: