Група 032 заминава за Китай

Една от най-проспериращите групи у нас – бой бандата "032" заминава за Китай. Момчетата са единствените български артисти, избрани от Китайското посолство у нас, да представят страната ни на фестивала “Nanning International Folk and Pop song Festival 2007“. Провежда се в град Наннинг и е един от 10-те най – популярни музикални фестивали в света. Организатор на музикалното събитие, което ще се състои от 28 до 31 октомври е Китайското министерство на културата. Във фестивала ще вземат участие артисти от над 20 държави, които ще представят музиката си на няколко сцени, разположени в различни части на града. Фестивалът ще се излъчва пряко по Китайската национална телевизия, където представянето на “032” ще бъде видяно от милиони хора.

Програмата на момчетата ще включва трите им сингъла, няколко техни интерпретации на световни хитове, както и изпълнение на популярна китайска песен. “Много сме развълнувани от това, че точно ние сме избрани да представим България на такъв важен форум. Ще се постараем да покажем най – доброто от нас и страната ни. Крайно време е светът да види и чуе, че в България се прави добра и качествена музика, която по нищо не отстъпва на западната.” – споделиха момчетата от “032”. Организаторите на фестивала са предвидили и няколко срещи на “032” с техни връстници, за да поговорят и споделят впечатления.

В момента те трескаво се подготвят за голямото събитие което им предстои, като освен това вече работят и над следващия си сингъл, който ще е голяма изненада за феновете им.

Сподели в: