Група РАМ в Баня Старинна““

Само и единствено на 11.01.2007г. (петък) от 18.00 до 20.00ч. сдружение „Изкуство днес” представя група РАМ, Австрия с Волвер – звукова инсталация в Център за Съвременно Изкуство – Пловдив, Баня „Старинна”

Volver. е състояща се от повижни части звукова инсталация, която се разполага върху подовата повърхност на Център за Съвременно Изкуство – баня "Старинна", Пловдив. По този начин тя превръща конструкционните линии на плана на пространството в звукови вибрации.

Основателите на РАМ са водени от вътрешната необходимост, да създадат една продуктивна работна атмосфера на базата на приятелството и общото минало. Двигателят на тяхната съвместна работа е добиването на различен опит, необходимостта от осъществяването на проекти по възможно най-добрия начин и желанието за споделяне на знания.

РАМ представлява група от художници, които заедно работят върху изпълнението на общи проекти, но същевременно дискутират самостоятелни проекти на отделните членове. Чрез компетентните гледни точки на всеки от тях в различни области, като концепция, планиране, реализация, графика, фотография, строене на макети, дизайн, архитектура, алтернативна енергия и др., групата може независима и неограничавана да експериментира и изследва във всички посоки.

Вход свободен

Сподели в: