Група "Мастило" – специален гост в LIVE вечер в Студио 5

На 9 май,  от 22:30, в Studio 5, НДКMastilo Music представя един съвместен концерт на група NI.co, Нина Илиева, Албена Танева и Пламен Добрев. Специални гости на шоуто ще са музикантите от група Мастило.

Нина Илиева е на 24 години. Музиката е нейна страст от дете. Била е част от група “Сахара”, с която записва два успешни сингъла. През 2012 се явява на кастинг във втория сезон на “Гласът на България” и става един от финалистите в него. В момента Нина работи по първи самостоятелен проект.

Албена Танева е на 24 години. Занимава се с музика от 5 годишна възраст. През лятото на 2011 година Албена се явява на кастинг в „X – Facktor” и става част от сформираната по време на шоуто Girl bandа “Suga’Mamma”. Албена е пяла на големи сцени както в България така и в чужбина, а в момента работи по първи самостоятелен проект.

Пламен Добрев е на 19 години. През 2012г. участва във втория сезон на „Гласът на
България”, където прави изключително впечaтление на всички треньори, но той избира да е част от отбора на Вики от Мастило.. В репертoара му влизат песни  на Kings of Leon, Rudimental, James Arthur, Bruno Mars и други. В момента работи по първи авторски проект.

Група NI.co е създадена през 2012 г. от Николай Николов (вокал и китара) и Кирил Диков (бас китара) .Освен тях двамата в състава  на групата е и Владислав Христов (барабани). През 2012 година тримата  реализират изключително успешно клубно турне с трибют на Rolling Stones. В началото на 2013 година излиза първият им самостоятелен сингъл и видеоклип към песента „Реалност ли си”.

Група Мастило е една от най- популярните поп и рок групи в  България. Създадена е през 1999 г. в град София и вече 15 години Вики и  Десо (вокал и китара) радват своите почитатели с едни от най – големите хитове на българския музикален пазар.

Насладете се на тези млади хора и техния талант и  не забравяйте  да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Сподели в: