Група Мастило засне фотосесия за новите си проекти

След успеха на „Getting crazy”  и „Лека нощ” и двете излъчвани на челни позиции в TOP 20  на класацията  World Chart Express в  MTV и многото клубни участия,  Мастило  работят  активно върху два свои сингъла.  Феновете им ще могат да ги чуят съвсем скоро в радиоефира. 

За новите си проекти групата  реши да заснеме специална фотосесия. “Сами направихме стайлинга, защото смятаме че ние най-добре знаем какво ни харесва. Искахме дрехите ни преди всичко да са удобни и да се чувстваме комфортно  в тях. Това е много важно, както за сцената, така и в живота… Ние сме клубна банда и имаме нужда от дрехи с изчистена визия и  хубави материи. Избрахме Calvin Klein Jeans защото са удобни и се чувстваме много  добре в тях –като втора кожа са ни”, споделя вокалистката Вики.

 Марката Calvin Klein  е световноизвестна и е на особена почит не само сред младите хора, но и всички, които се чувстват млади, характерна е  с изчистена линия, добре скроени дрехи, с елегантни форми и луксозни тъкани. Фотосесията бе заснета от талантливия фотограф Дилян Марков, а стайлингът бе дело на китариста на групата Десислав Данчев – Десо.

Сподели в: