Групата Q-CHECK пуска лятно парче в разгара на зимата

Вернин на стила си веселяшката банда Q-Check, продължават с провокациите си като този път пуснаха на шега възможно най-лятното парче навръх Коледа. С реге-ска звученето си „Ayeah!” със сигурност не се връзва с минусовите температури навън, но пък идва като продължение на хита на Q-Check „Мор-ска“.

В „Ayeah!” широкият спектър на музикални влияния на бандата се усеща повече от всякога. Клипът към „Ayeah!” е шестото видео на бандата, коетo отново включва комедийни елементи като човек с аквариум на главата и специално наета за случая кокошка, a Q-Check твърдят, че покрай всички "щуротии" по сценарий е паднал много смях по време на снимките на видеоклипа. В ролята на баба с чушкопек пък се изявява култовият диджей Selector Lazy Face.

Клипът е режисиран от Боряна Костова, работила по видеа на P.I.F., The Top Stoppers и Ogi 23, и заснето от екипа на Beton Crew: Росен Савков, Кристиян Леков, Димитър Кръчмаров. Видеото към „Ayeah!” на Q-Check вече трупа фенове на официалния канал на бандата Q-Check Official в YouTube, a там феновете могат да намерят и линк за безплатен даунлоад на парчето в mp3 формат.

Сподели в: