Групата Mr. Big празнува 20-годишен юбилей у нас

В първия ден на октомври българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години – Мистър Биг. Легендарната банда пристига за първи път в България в оригиналния си състав – Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Майк Торпи (барабани). Шоуто ще се състои на 1 октомври, четвъртък от 20 ч. в столичната зала Универсиада.

Билети за концерта на Мистър Биг в зала Универсиада могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

След 13-годишна пауза, за радост на милионите фенове по цял свят, виртуозите от Мистър Биг се събират отново и тръгват на своя „Reunion Tour 2009”, в рамките на който е и концертът им в София. Това съвпада с двадесетгодишния юбилей от създаването на бандата.

Турнето стартира в началото на юни тази година с няколко концерта в Япония и ще премине през цяла Европа, Америка и Югоизточна Азия. Концертите на Мистър Биг до този момент преминават с истински фурор и огромен интерес от страна на публиката и медиите. Билетите за голяма част от тях са разпродадени за броени минути.

Музикантите споделят, че са изключително щастливи да бъдат отново заедно на сцената както в доброто старо време и гледат позитивно напред. На този етап момчетата от Мистър Биг все още не правят конкретни планове за бъдещата си съвместна кариера, но имат идеи да продължат да работят заедно и занапред. Едновременно с това всеки от тях ще продължи да се занимава със соловите си проекти, но това по никакъв начин няма да попречи на подновената им съвместна инициатива.

На концерта си в зала Универсиада групата ще изпълни почти всички свои златни хитове, които със сигурност ще вдигнат на крака българската публика. Вече е известен и сетлистът за концерта в София: 

1.Daddy, Brother, Lover, Little Boy
2.Take Cover
3.Green-Tinted Sixties Mind
4.Alive And Kick’n
5.Next Time Around
6.Hold Your Head Up
7.Just Take My Heart
8.Temperamental
9.It’s For You
10.Price You Gotta Pay
11.Stay Together
12.Wild World
13.Goin’ Where The Wind Blows
14.Take A Walk
15.The Whole World’s Gonna Know
16.Promise Her The Moon
17.Rock & Roll Over
18.Billy Sheehan Solo
19.Addicted To That Rush

Бис:
20.To Be With You
21. Colorado Bulldog

Очаква се шоуто у нас да продължи около два часа.

В края на април 2009г. Мистър Биг издадоха уникален сборен албум, озаглавен "Next Time Around", който включва най-големите хитове на бандата, избрани според вота на феновете по цял свят. В компилацията влизат и две неиздавани до сега парчета –  "Next Time Around" и "Hold Your Head Up". Албумът е издаден и в лимитирана колекционерска версия с включено бонус DVD .

Сподели в: