Графа, Калин Вельов и Тома пяха за каузата „Приказка без край… Чудото си ти!“

На 23 февруари, от 21 часа звезди на българската музика обединиха таланта и усилията си в благотворителен концерт на живо в столичния Sofia Live Club в подкрепа на инициативата "Спаси, дари на…" "Приказка без край… Чудото си ти!"  в полза на СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания – София.

Сред участниците бяха Влади Ампов-Графа, Калин Вельов, Мариана Попова, Авеню, Елица и Криско, Теодор Койчинов, Тома и групата му, Дани Милев, Маги Джанаварова, Ани Ло Проджект и Криста. Впечатляващо е личното отношение към каузата, което музикантите демонстрираха. За Графа то се дължи, както на социалната значимост на каузата, така и на съпричасността му като баща към драмата на родителите на болни деца.

Събралите се специално за благотворителния концерт Боби и Заки от дует Авеню, с помощта на всички присъстващи, изпяха своя най-голям хит "Бягство". Друга приятна изненада беше Нора, която се присъедини към участниците в благотворителния лайф в последния момент и беше горещо приветствана от публиката в Sofia Live Club.

Събраните средства от концерта ще допълнят вече набраните суми, предназначени за закупуване на диагностична апаратура в отделението за костномозъчни трансплантации (апарат за клетъчна фереза, флоуцитометър за клетъчна диференциация), както и биохимични анализатори за изследване на показатели при деца със злокачествени заболявания, лабораторно оборудване (апаратура за дълбоко замразяване, центрофуга-замразител, съдове за транспорт на течен азот), запаметяващ 6-канален електрокардиограф, монитори, консумативи и медикаменти.

Банковата сметка на инициативата “Приказка без край… Чудото си ти!”, чрез която също може да се направи дарение в подкрепа на кампанията, е в UniCredit Bulbank.
IBAN: BG68 UNCR 7000 1519 8612 91
BIC: UNCRBGSF
Валута: BGN
Титуляр: СБАЛ на деца с онкохематологични заболявания – София ЕООД

Сподели в: