Грандиозен концерт на Green Day излиза по кината

На 15 ноември от 20:00 часа във всички кина Арена в цялата страна една от най-яките пънк-рок банди Green Day ще избухне на голям екран с Dolby Digital качество и перфектен surround sound! Концертът, който всички музикални фенове могат да видят, е заснет на живо от Олимпия хол в Мюнхен юли месец тази година и е част от световното турне на бандата Green Day – 21st Century Breakdown Tour. Той ще бъде излъчен едновременно и само веднъж в кината в цял свят. Вижте как хиляди екзалтирани фенове скандират и пеят любимите парчета на поколения заклети рокаджии, атмосферата е нажежена до максимум, а настроението взривяващо и всичко това се предава от големия екран  като абсолютна реалност.

Билетите вече се продават на касите на кината Арена на цена от 10 лв. Очаква ви незабравимо усещане, което само дигиталните зали в кино Арена могат да предложат!

От 12 ноември 2010 г. цената на билетите всеки четвъртък ще бъде 5 лева през целия ден. От промоционалната цена ще могат да се възползват всички зрители на кино Арена в цялата страна.

Киноверигата Арена разполага с 9 кинокомплекса на територията на България – в градовете София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Велико Търново и Плевен.

MTV представя ексклузивното събитие този сезон:
Green Day –  21st CENTURY BREAKDOWN TOUR
Концертът на една от най-харесваните групи в рока е заснет от MTV на Олимпия хол в Мюнхен, Германия, част от световното турне на Green Day – 21ST CENTURY BREAKDOWN.  Деветдесет минутният грандиозен спектакъл е заснет с HD камера и surround sound audio, с цел да бъде излъчен по най големите екрани в цял свят. Феновете на GREEN DAY в България ще могат да чуят хитове като 21st Century Breakdown, Boulevard Of Broken Dreams, When I Come Around, American Idiot и много други, които наредиха бандата сред най-добрите на рок и поп пънк сцената. Благодарение на Dolby Digital технологията, с която разполага кино Арена, зрителите и музикалните фенове в цялата страна ще имат възможността да видят от близо и да преживеят невероятното усещане да са до сцената с Green Day.

Сподели в: