"Градът" с Бен Афлек и Джон Хам излиза по кината на 29-ти октомври

"Градът":
В Бостън, всяка година се правят над 300 банкови обира. А само в един определен квартал в Бостън, Чарлстаун, се пръкват повече банкови крадци и похитители на бронирани коли, отколкото където и да е другаде в Америка.
Един от тях е Дъг МакРей (Бен Афлек), особен тип не приличащ изобщо на приятелите му, останалите крадци от квартала. За разлика от тях, Дъг е имал шанса да успее в живота и да избяга от тъмното, криминално  минало на баща си….

Премиерна дата в България: 29 октомври 2010 г.
Оригинално заглавие: „The Town”
Режисьор: Бен Афлек
Сценаристи: Питър Крейг, Бен Афлек и Арън Стокарт                                                  
Продуцент: Греъм Кинг и Бейзъл Айуаник                      
Времетраене: 125 минути
                                 
В ролите: Бен Афлек, Ребека Хол, Джон Хам, Джеръми Ренър, Блейк Лайвли, Пийт Посълтуейт и Крис Купър.

Филмографии:
Бен Афлек: „Правилата на играта”, „Той не си пада по теб”, „Димящи аса”, „Момиче от Джърси”, „Заплащането”, „Дявол на доброто”, „Смяна на платната”, „Пърл Харбър”, „Влюбеният Шекспир”, „Армагедон”, „Добрият Уил Хънтинг” и др.
Ребека Хол: „Моля, дайте”, „Фрост/Никсън”, „Дориан Грей”, „Вики Кристина Барселона”, „Престиж”и други
Джон Хам: „Денят, в който земята спря”, „Бяхме войници”, „Звездни каубои”, „Звеното”, „Относно Браян”, „От местопрестъплението”, „Отделът”, „Рокфелер плаза”
Джеръми Ренър: „Войната е опиат”, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”, „Прошка”, „28 седмици по-късно”, „Северна страна”, „Специален отряд” и др.
Блейк Лайвли: „Живот на парчета”, „Ню Йорк, обичам те”, „Елвис и Анабел”, „Приет”, „Женско братство”, „Женско братство 2”,  „Клюкарката” и др.
Крис Купър: „Не ме забравяй”, „Кралството”, „Пробив”, „Адаптация”, „Сириана”, „Самоличността на Борн”, „Патриотът”, „Аз, моя милост и Айрийн”, „Американски прелести”, „Повелителят на конете”, „Големите надежди”, „Време да убиваш”, „Капоти” и др.

Сподели в: