Горещо танго от страст и омраза излиза на пазара

Компютърен специалист по професия, Джордан Бюканън живее скучно. От еднообразието за кратко я откъсва сватбата на брат й с най-добрата й приятелка. Венчавката е разточителна, тъй като бракът между Дилан Бюканън и Кейт Макена не е обикновено събитие, а сливане между две семейни династии. На тържеството обаче се появява неканен гост от страна на семейство Макена – ексцентричен професор по средновековна история. Той предупреждава, че от векове между двата шотландски клана, които се сродяват в момента, има непреодолима вражда. Намесени са любов, изневери, убийства и откраднато съкровище.

Джордан винаги е водила предпазлив начин на живот и е използвала своята интелигентност и разум, превърнали я в преуспяваща бизнес дама. Тя е заинтригувана, но се отнася скептично към твърденията на професора, че кръвната вражда е поддържана непрекъснато от несправедливостите, които родът на Бюканън е извършвал през вековете.

Какво ще накара Джордан да се промени и как ще се развие досега скучният й живот?

Страховит гангстер, сеещ страх и смърт около себе си, мъж, който преживява от чужда тайна и любов, която преодолява всички пречки. Майсторката в жанра Джули Гаруд изкусно заплита всички тези елементи в един наистина неустоим роман.

Танц в сенките” е незабравимо танго, в което се вплитат страст и смърт.

За автора:
Когато става въпрос за приковаващи вниманието романи с безмилостно напрежение, Джули Гаруд е неповторима. С всяка книга тя усъвършенства умението си да създава герои, които оживяват на страниците и неизменно изненадват читателя с развръзката. Според многобройните си почитатели тя съумява да постигне идеалното равновесие между вълнуващи интриги и проникновено вникване в човешката душа, между ескалиращо действие и завладяващи пориви на сърцето.

Първият й роман в жанра на съвременния романтичен съспенс излиза през юли 2000 г., прекарва 6 седмици в класацията на Ню Йорк Таймс за издания в твърди корици.

Сега вече Джули Гаруд е постигнала:
– над 32 милиона екземпляра, продадени в световен мащаб;
17 бестселъра в престижната класация на Ню Йорк Таймс и 1-ви места в класацията;
– превеждана е в 26 страни от големи местни издатели /Бертелстман в Германия, Саймън и Шустър във Великобритания, Атлантида в Латинска Америка и т.н./.

Джули Гаруд има три деца и написва дебютния си роман, когато най-малкото от тях тръгва в първи клас. И оттогава не спира да пише. Живее със семейството си в Лийуд, Канзас.

Премиера: 18 август 2008 г.
Корична цена: 10 лв.
Издава: ИК "Хермес"

* * *

Още от същото издателство:
"Капан за мишки"
"Краят на рая"
"Пратеникът"

Сподели в: