Горещо морско лято с Mr. Pit и Ferry Corsten

Холандският транс гений, Ferry Corsten пристига в България по покана на Loud Concerts и Cacao Beach за едно ексклузивно парти на 19 август на Cacao Beach, Слънчев Бряг.
Преди Ferry Corsten да се качи зад пулта на плажа в Слънчев Бряг, на сцената ще излезе един от най-успешните румънски DJ-и Mr. Pit, работил с топ артисти като Markus Schulz, Armin van Buuren и Andy Moor. Сред най-големите хитове на румънската звезда, допринесли за международното му признание, са тракове като "Isolarium", "Back for More" и "This Room Is Not Big Enough". Mr. Pit, чието истинско име  е Adrian Ivan, успя да вмести партито на Ferry Corsten в натоварения си концертен график и ще подгрее феновете на качествения саунд преди сета на холандския DJ.
Друго добре познато име ще се вкючи също така в събитието. Става въпрос за най-продуктивния DJ и продуцент от българската транс сцена – Veselin Tasev. Веселин е сред артистите на топ лейбълите Armada Music и Black Hole Recordings. Създател е и на първия български транс лейбъл, TCS Recordings, а парчетата му му носят успехи в цяла Европа и САЩ. Обявен е за Най-добър Транс DJ за Южна Европа на конференцията SEEME 2010. Veselin Tasev е делил една сцена с редица световноизвестни DJ-и, сред които Paul van Dyk, Markus Schulz, Ronski Speed, Pedro del Mar и други, а парчетата му са били част от сетовете на Ferry Corsten, Markus Schulz, Sean Tyas, Aly & Fila, Ronski Speed, Roger Shah и др.
Veselin Tasev ще закрие партито на 19 август на Cacao Beach непосредствено след Ferry Corsten.
Билети за партито на Ferry Corsten могат да се закупят в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Германос, Пикадили и др. Билетите се продават на цена от 30 лв., а на място на събитието – 35 лв.
Организаторите от Loud Concerts и Cacao Beach предупреждават, че до събитието ще имат достъп само лица над 18 години.

За Ferry Corsten:
Ferry Corsten е един от най-открояващите се холандски DJ-и. Благодарение на непрестанни турнета, постоянна връзка с феновете, експлозивни партита и седмичното си радио предаване, Ferry Corsten успява да завладее хиляди почитатели на денс музиката по света.
Ferry Corsten е обявен за Продуцент на годината на Ericsson Music Awards и Най-добър Trance DJ на Ibiza DJ Awards. В продължение на години, името му не слиза от Топ 10 на най-добрите DJ-и в света. Известен е с таланта си като музикален продуцент, характерния си мощен Trance и House саунд и заразителните си сетове.

Сподели в: