Гореща премиера на книгата "Как да свалим богаташ"

Американската актриса, продуцент и модел Дона Спанглър, която е автор на нашумялата книга "Как да свалиш богаташ – Принципите на принцесата", пристига у нас в събота, 14 ноември. Тя ще остане в България цяла седмица, за да промотира българското издание на книгата си, в която дава практични съвети на жените, търсещи своя Принц. Противно на очакванията, определението богат според Дона съвсем не се свежда до материалното благосъстояние на мъжа:  "Богатият мъж, който ще бъде добър партньор, първо е богат по душа и сърце, а след това е и заможен. Богат мъж е онзи, който ще ти даде желаното – време, внимание, радост, подкрепа. Той ти предоставя възможността да бъдеш Принцеса. Богатият мъж ще максимализира потенциала ти като те окуражава и поддържа", казва Дона.

Спанглър ще представи идеите си на специално парти, на което ще промотира своята книга "Как да хванеш богаташ" и ще отговори на всичи въпроси, вълнуващи читателите й.

Издателска къща “ЛИК”, която е носител на наградата “Христо Данов” за принос в областта на хуманитаристиката, издава книгата на Спанглър у нас.

Книгата
КАК ДА ХВАНЕШ БОГАТАШ

Дона Спанглър

Под това провокиращо заглавие се крие позитивна книга, която въвежда читателите в изкуството да обичаш и цениш себе си.

Хората мечтаят да имат до себе си достоен партньор и да изградят дълготрайна и удовлетворяваща връзка. Но богатството има различни измерения за всеки един от нас и съвсем не се изчерпва само с наличието на пари. То означава преди всичко класа, собствени достижения, самоуважение и вкус към живота. В тази книга не става въпрос за жените, които преследват пари; става въпрос за независимите жени, които достатъчно ценят себе си и знаят, че връзка с неравностоен партньор е пагубна и за двете страни и издава единствено недоверие в себе си.

Има ли наистина тайна рецепта как да хванеш богаташ? По забавен и открит начин Дона Спанглър споделя собствения си опит от света на богатите – как мислят те, какво харесват, какво ненавиждат. Къде да ги срещнем и как да привлечем вниманието им? И дали принцът на бял кон няма да се окаже някой, от когото трябва да бягаме през десет гори в десета? Съветите, които авторката дава на своите читатели, имат един общ лайтмотив – богатството е вътре в нас и за да го срещнем, трябва да оценим високо преди всичко себе си… И не е ли крайно време да разрушим митовете, че жените са просто “меркантилни”, ако не се съгласяват с по-малко от това, което наистина заслужават?

Различна и вдъхновяваща, тази книга няма да остане незабелязана. Тя е насочена към женската аудитория – към позитивно мислещите, амбициозни млади дами и ще е интересна за всяка жена, която се стреми към хармонични взаимоотношения и иска да срещне своя принц – истински мъж, който да я обича и цени.

Книгата ще бъде представена на българския пазар в началото на месец ноември 2009. Очакван тираж – 5000 бр, мека подвързия, очаквана корична цена 10 лв.

Сподели в: