Големи идеи в едно малко пространство

“Tochka&tochka” е студио за арт-дизайн и игри с пространството.  Освен това “tochka&tochka” е щастливата среща на две гледни точки. Яна и Рада. С тази на клиента стават три – многоточие. А след многоточие всичко е възможно.

Рада Дичева и Яна Юнакова работят с керамика, порцелан, хартия, сол, метал, светлина… Изреждането може да се проточи, защото идеите им са много и завладяващи, а за всяка от тях винаги се търси най-подходящият изразен материал. 

В “tochka&tochka” можете да намерите колекция предмети от порцелан, които изненадват, провокират, въвличат в игра. Променят пространството и начина, по който сме свикнали да го мислим. Пасват уютно в ръката и събуждат задрямалата ни сетивност.   Малките предмети, разположени в съвсем малкото пространство на ул. "Солунска" 25, са проекция на големи идеи.

Рада и Яна работят заедно, защото са много различни и вярват в потенциала на различието. Екплозивният подход на едната допълва вглъбеността на другата. Резултатът понякога е хармония, а друг път – градивна идейна надпревара, в която няма губещ, а само печелещи – клиентите.

Ако им се доверите да създадат или претворят личното пространство на дома ви, няма да сгрешите. Защото за Яна и Рада сътворяването на интериор е като да шиеш костюм по поръчка – резултатът, сигурни са и двете, трябва да е удобен и елегантен, да отразява вътрешния свят на човека и да създава уют, да провокира и да усмихва.

Ако пък отидете при тях и не знаете какво искате, те ще го намерят заедно с вас, а междувременно ще превърнат търсенето в приключение. Защото са от чудесната порода на "търсещите хора” и вярват, че пътят е също толкова важен, колкото целта. 

Пространството и неговите измерения са въпрос на гледна tochka.
На “tochka&tochka.

Сподели в: