Говорите ли добре пред публика

Може да се научите да говорите свободно пред публика, да се изразявате спокойно и убедително, да овладеете изкуството на правилния изказ, да се научите да използвате езика на тялото, жестове и мимики, да усъвършенствате майсторството на говора: интонация, звукова динамика и паузи. На всичко това ще ви научи курс по култура на речта. Ако имате послание, в курса се разберете как да изградите и защитите тезата си.

Всеки глас притежава специфичен диапазон и тембър – нека го овладеем и да го превърнем във Ваше основно изразно средство, което печели доверието на публиката!

Курсът е за всеки, който проявава интерес – медийни и публични личности, тв и радио журналисти, политици, адвокати, водещи, лектори, търговски представители, брокери и всички, за които говорните умения са важна част от професионалната им реализация.

В 46 академични часа ще ви преподават висококвалифицирани специалисти. Начало е на 15 октомври 2013. Срокът за записване е10 октомври 2013.Цената 660,00 лв. Отстъпка за студенти – 20%. Остъпка за корпоративни клиенти – от 10 до 20%, в зависимост от броя на записаните. Първите 10 записани получават абонаментна карта с 10 безплатни посещения на филми по избор от програмата на Дома на киното за периода на курса.

Организатори са Арт фест и Дом на киното.

Сподели в: