Гледаме Тома и "Герой" по MTV

Дебютният сингъл на музикалния идол на България Тома ще можем да гледаме и по MTV. Песента "Герой", която покори класациите у нас, ще тръгне по световната музикална телевизия, но с цензурирана видео версия. MTV помолиха продуцентите на Тома Вирджиния Рекърдс да направят нова версия на клипа, като някои сцени да са променени или изцяло премахнати. За световната телевизия неприемливи се оказаха кадрите, в които жена яростно реже нарове с мачете – за тях това е потенциална демонстрация на насилие. Припомняме, че видеото на Миро "Губя контрол когато" също не бе пуснато по MTV заради неприлични според медията кадри.

Новата MTV версия на „Герой” е в програмата World Chart Express и може да се види на 21 февруари от 10.00 часа българско време. Предаването се повтаря в неделя от 20.00 часа и вторник от 18.00 часа наше време.

Съвсем скоро се очаква Тома да предприеме голямо клубно турне, на което да представи дебютния си солов албум. За целта изпълнителят вече репетира с новата си банда. Обиколката на Тома и групата му ще е из 10 града в страната през пролетта на 2009г.

 

Сподели в: