Гледайте новото видео на Нора

“It’s Not Right” се класира директно за полуфинала на конкурса Евровизия и след впечатляващото си представяне на живо, специалното жури на полуфинала избра с най-много точки Нора да продължи и към финала, който предстои на 21 февруари.

На режисьорския стол на “It’s Not Right” застана Васил Стефанов (Baby, Остава; Герой, Тома), а зад камерата – операторът Александър Крумов (Герой, Тома; Чуваш ли ме, Графа и Мария Илиева; Мила от Марс). За снимките специално бяха построени 4 декора в студио Орфей, като целта е била да се постигне визията на модерна индустриална среда. Поне 4 визии сменя и НОРА по време на снимките, продължили от тъмно до тъмно. Стайлингът е поверен на Мина Кайе. Хореографията в клипа е по идея на Милен Данков от Dance Zone. Изненадата е, че танцьорите не си партнират с главната героиня, както е обикновено, ами са в ролята на мрачните анонимни антиперсонажи.

Ето какво казва за видеото и режисьорът Васко Стефанов:
„Очаквайте един силен имиджов клип, много експресивен, в него Нора е много екстравагантна. Самото парче не звучи като българско, но каквото и да кажа – ще бъде клише, просто защото е много яко.”

Песента, е авторска за младата звезда. Нора е автор на текста на “It’s Not Right” – заразно аренби с китарни рифове и характерни вокали. Музиката на песента е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с Алегро, Васко Василев и солистите на Ковънт Гарднър, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Модерният аранжимент е дело на Жоро Янев.

Нора за “It’s Not Right”:
„Идеята е леко бунтарска – че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, в който го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на Евровизия, а и всички останали.”

“It’s Not Right” вижте го като избор на редактора на началната страница на сайта vbox7.com ( http://www.vbox7.com/ ) и по музикалните телевизии!

Снимки: София Вълкова за Вирджиния Рекърдс

Сподели в: