Георги Христов – с мегаспектакъл във Варна

На 1 август 2008 г. звездата на българската поп музика Георги Христов ще представи най-новия си спектакъл в Летния театър във Варна. На него той ще изпее едни от най-големите си хитове от албума the best 3 и римейкове на песни от репертоара на свои колеги. Изпълненията му ще бъдат под съпровода на неговите инструменталисти от "Черно и бяло", с които певецът концертира от началото на кариерата си.

Спектакълът ще започне 20:00 часа. Билетите вече са в продажба на касите на Летния театър и Двореца на културата и спорта, както и on-line чрез сайта на певеца на адрес: www.georgihristov.hit.bg.

Публиката ще има  чуе "Намам нужда от много приятели", "Ако умрам ил загинам", "Sogno", "Болка", "Какъвто съм, такъв съм", "Още…" и други песни. За първи път във Варна ще прозвучи най-новият сингъл на Жоро "Как си отивате, приятели…", чиято премиера беше на големия спектакъл в София. Клипът към баладата се радва на голям зрителски интерес, а песента покори много от слушателските класации на радиостанциите в страната.

За много от песните Георги Христов е подготвил танци, в които ще му партнира балет "Veda Junior".
 
Режисьор на спектакъла е самият Георги Христов.

Още за Георги Христов

Сподели в: