Георги Мамалев ще зарадва почитателите с нов моноспектакъл „Какво става?”

Сто дни след като отпразнува 60 годишнината си Георги Мамалев поднася юбилеен подарък на безбройните си почитателки и почитатели – моноспектакълът "Какво става?". На 24 септември от 13.30 часа в Студио 5 (НДК, Вход А3) ще бъде първата и единствена възможност за разговор със създателите на постановката, както и ще може да се види откъс от тази дългоочаквана творба.

Предишният му моноспектакъл "Разбираш ли ме правилно?" се задържа на сцената 10 години и можеше да бъде игран още, ако не бе желанието на Мамалев да подари на зрителите нов букет от 7 атрактивни образа, изградени в типичния му стил – смешни и гротескни, актуални и разпознаваеми.

Двамата със сценариста Весел Цанков с тъга споделят, че от предварително подготвения за моноспектакъла материал са отпаднали 3 образа и близо половината текст от останалите монолози, но без тази решителна корекция, направена заедно с режисьора Владлен Александров, "Какво става?" щеше да трае 3 часа.

Новият моноспектакъл излиза на сцената на клуб "Студио 5" в най-подходящия момент, защото всеки момент е подходящ за час и половина смях със запазената марка на Георги Мамалев.

Сценарий: Весел Цанков и Георги Мамалев, режисура: Владлен Александров, музикална картина: Александър Младенов, мултимедия и фотография: Божидар Марков, художник: Елена Иванова.

Сподели в: