Георги Господинов представя сборника си с пиеси

Георги Господинов ще представи сборника си с пиеси "D.J.; Апокалипсисът идва в 6 вечерта" преди премиерата на самата пиеса в Малък градски театър "Зад канала". Театралната премиера ще е днес, 8 януари (петък) от 19.00 часа.

ИК "Жанет 45" и Малък градски театър "Зад канала" имат удоволствието да открият 2010 година с премиера на пиесата "Апокалипсисът идва в 6 вечерта" от Георги Господинов.
Преди театралната премиера, ИК "Жанет 45" Ви кани представяне на сборника на Георги Господинов.

8 януари 2010 (петък), 19.00 ч.
София, Малък градски театър "Зад канала"

В късния октомври един град е в парализа, под заплахата на невидим снайперист. Хората са залепени за телевизорите, за извънредните вечерни новини в 6. Това е и предпочитаното време на убийствата, и часът, в който се събуждат демоните на страха и самотата, излизат наяве дълго премълчавани тайни, час на внезапни откровения и отмъщения. Всеки би могъл да е убиец. И жертва.
Пиесата изследва тъкмо тази точка на счупване в общото ни живеене, отвъд която крехките примирия с другите са нарушени. Дали градът не използва снайпериста като алиби? Дали всъщност не го измисля, за да извърши своите малки и големи, дълго потискани вечерни убийства… Или да ги разкаже.

***
В очакване на новия роман на Елизабет Костова "Крадци на лебеди"
Излиза романът "Парижка вендета" от автора на бестселъри Стив Бери
Вечните трилъри на Агата Кристи – "Убийство в Ориент експрес"

 

Сподели в: