Гала, Ива Екимова, Анелия и Жени – част от "Сексът и градът 2"

Българската премиера на “Сексът и градът 2 премина под блясъка на Холивуд. По червения килим пред кино Арена The Mall,  преминаха едни от най-известните и любими на публиката представителки на елита и се присъединиха към официалния коктейл предшестващ премиерата. Кулминацията на събитието беше пристигането със специална лимузина на българските Кари, Саманта, Шарлот, Миранда и Тузаря, които разкриха самоличностите си, дълго пазени в тайна.

Точно в 19.30 часа от луксозния автомобил, паркиран пред централния вход на най-големия търговски център в България, слязоха Гала (Кари), Ива Екимова (Саманта), Жени Калканджиева (Миранда), и Анелия (Шарлот), придружавани от галантния Орлин Горанов (Тузаря). Любимите на българската публика знаменитости са избрани да влязат в ролите на героите от “Сексът и градът” поради голямата им приликата с тях по отношение на характер, професия, начин на живот или външен вид. Четирите дами бяха облечени точно като героините от филма.
Българските Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, както и Тузаря бяха посрещнати с аплодисменти и одобрителни възгласи от присъстващите фенове на култовия филм и от всички официални гости. След тяхното пристигане голямата зала на кино Арена беше препълнена от над 450 VIP дами, очакващи премиерата на “Сексът и градът 2”.
Българската премиера на “Сексът и градът 2” стана възможна благодарение на дистрибутора – Александра Филмс.

За филма:СЕКСЪТ И ГРАДЪТ 2 ви връща отново към забавленията, приятелството, модата и още много неща с  Кари (Сара Джесика Перкър), Саманта (Ким Катрал), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън) от „Голямата ябълка”, увлечени в забързаното ежедневие на живота и любовта, в едно наистина бляскаво продължение.
Какво се случва след като изречеш „Да!” на любимия мъж? Животът на Кари няма да се промени много – пак има изненади…този път под формата на бляскаво, слънчево приключение, което отпраща жените далеч от Ню Йорк, в едно от най-луксозните, екзотични и бляскави места на света, в което зад всеки ъгъл те очаква нещо мистериозно. Това е бягство, което идва точно навреме за четирите приятелки, които се борят срещу традиционните роли в брака и майчинството.

Сподели в: