В "Шоколадов рай" с книга и музиката на "Остава"

В истински шоколадов рай поканиха свои приятели, колеги и журналисти издателите от ИК “Кръгозор” вчера, 29 юли, в музикален център “Борис Христов”. Поводът за изкусителното събитие беше излизането на българския пазар на книгата “Шоколадов рай” на Карол Матюз. Романът е най-новото попълнение в чиклит колекцията на ИК “Кръгозор” и е част от мащабната кампания “Лятото на удоволствията” заедно с книгите на нашумялата авторка на “Сексът и градът” Кандис Бушнел.

Романът “Шоколадов рай” наистина се оказал пристрастяващ. Първите “потърпевши” и издателите посъветваха всички, преди да започнат да четат книгата, да се уверят, че имат достатъчно шоколадови лакомства наблизо.

Пристрастяващи бяха и шоколадовите специалитети на сладкарници “Неделя”, приготвени специално за партито. Истинско изкушение за присъстващите бе и водещата на събитието – Мисис Глоуб 2007 и лице на предаването “Шоколад” по телевизия “7 дни” – Мариана Маринова.

Организаторите от ИК “Кръгозор” основаха Първи български клуб на любителите на хубавите книги и на шоколада – “Шоколадов рай”, който засега ще се помещава на интернет страницата на издателството www.kragozor.com. Всички гости на партито получиха членски карти, с които се разигра томбола с подаръци, осигурени от ИК “Кръгозор”, сладкарници “Неделя”, AVON и козметично студио “Лина”.

Най-голямата изненада в “шоколадовия рай” обаче бяха момчетата от група “Остава”, които допълнително подсладиха събитието с “Шоколад” и други обичани песни.

* * *

Джоан Харис и романи без граници

Сподели в: