В царството на добротата и красотата – изложба за Индонезия

На 20 ноември, четвъртък, от 18.30 ч. в Арт салона на сградата на Финансова група Карол Николай Неков (Ники) ще се открие своята самостоятелна изложба, посветена на Индонезия. Колекцията от снимки е под заглавието "В царството на добротата и красотата".

"Преди почти две годиние едно пътешествие промени живота ми. Показа ми не само екзотични места и животни, а и ме срещна с една клутура, с едни хора, за които добротата е основна ценност. Запечатах тази приказка, за да я пренеса в България. Сега мога често да се връщам там мислено, както и да я споделям с много други хора. Имам щастието да Ви поканя на изложбата си, посветена на Индонезия" – споделя Николай Неков (Ники) – член на екипа фотографи на 9Academy.

„Царството на добротата и красотата“ е продължение на предишната изложба на Ники –  „Индонезия – букет от пъстрота“, която бе открита на 1 април 2014г.

Събитието се организира в партньорство с Karoll и с подкрепата и съдействието на: 9 Academy и Студентски съвет при УНСС.

*Сградата се намира до Факултета по химия и фармация на Софийския университет и срещу Софийската духовна семинария, адрес – ул. "Златовръх" 1.

Сподели в: